Acupunctuur

Dry Needling

Dry needling is een behandelvorm om een verharding in een spier (een triggerpoint) te deactiveren. Het losmaken van de triggerpoint wordt gedaan door een ultra dunne naald te plaatsen in de verharding van de spier.

Echografie

Echografie brengt schade aan spieren en pezen in beeld. Op een relatief eenvoudige wijze kan worden aangetoond of er een spierscheur is of dat er sprake is van een kramptoestand.

EPTE

EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse) is een nieuwe, innovatieve behandelmethode voor langdurige, slecht herstellende peesklachten. Door middel van een dunne naald wordt er  1-2 minuten een heel licht elektrische prikkel toegediend aan de te behandelende pees.

Fysiotherapie

Voor het herstellen, verminderen of stabiliseren van de klachten door behandeling, training, begeleiding en advisering

Kinderfysiotherapie

Kinderen in alle leeftijdscategorieën kunnen bij ons terecht. Of het nu gaat om voorkeurshouding bij baby’s, schrijfproblemen of bijvoorbeeld motorische problemen, onze kindertherapeuten bieden hulp.

Manuele therapie

Manuele therapie bestaat uit verschillende mobiliserende technieken om de gewrichtsfunctie te verbeteren en eventuele blokkades op te heffen.

Medical taping

Deze vorm van tapen is met name bij spierproblemen, acute letsels en zwelling erg effectief gebleken. Het is een ideaal hulpmiddel in de revalidatie.

OriGENE

Heeft u lage rugpijn, lage rug- en/of nekklachten? Mogelijk is de kracht- en coördinatietraining op ons OriGENE apparaat de uitkomst voor u.

Redcord

Redcord is een behandel/ trainings methode voor acute en chronische pijn bij spiergerelateerde blessures.

Revalidatie

Wij helpen u graag te herstellen na een operatie of ongeluk. Samen werken we naar uw doelen toe, of dit nu een blokje wandelen is of weer fanatiek sporten.

RSQ1

Met de stroomstimulatie van de RSQ versnelt herstel na een trauma ( verzwikking, operatie oid) en is het mogelijk zonder zware belasting toch te beginnen met trainen.

Sportfysiotherapie

Een blessure opgelopen en wilt u zo snel mogelijk weer terug keren naar uw sport? Dan helpen onze sportrevalidatie therapeuten u graag.

Topfysio Locaties
Topfysio op facebook
Topfysio op Twitter
× voor informatie over video consult klik hier