Apollo H1 Coach - HIRES- Clubs ploegen teams

VC Sneek

 

Sinds de promotie van VC Sneek dames 1 naar de A-league, het hoogste niveau in Nederland, is de fysiotherapeutische begeleiding in handen van Topfysio.

Dit houdt onder andere in dat Carmen Eelman namens Topfysio twee avonden per week en bij alle wedstrijden aanwezig is om de dames zo goed mogelijk te ondersteunen. Zomers bereidt een groot deel van de selectie zich optimaal voor, door een specifiek individueel krachttrainingprogramma te volgen.

Vanaf 2012-2013 is de begeleiding van het eerste heren team in handen van Topfysio. Dit team komt uit in de landelijke B-league.

 Feenstra Bike Team


Feenstra Bike Team is een van de weinige wielerploegen die zich volledig toespitst op het mountainbiken. De lat ligt hoog, maar dit is ook juist de motivatie om door te gaan. Is het streven naar succes immers niet de grootste overeenkomst tussen het bedrijfsleven en de topsport? Met een goede begeleiding zorgt het Feenstra Bike Team ervoor dat de samenwerking tussen de ploegleiding en renners zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.

De begeleiding bestaat met name uit het maken van de krachttrainingsschema’s voor de renners. Hiernaast gaat een aantal keer per jaar een fysiotherapeut mee naar trainingsstage of een wedstrijd.

 

Apollo Amsterdam Pro Basketball

 

Apollo Amsterdam is sinds het seizoen 2012-2013 weer terug op het hoogste niveau. Het seizoen daarvoor is het team kampioen geworden in de promotiedivisie. Van dit kampioensteam maakte Hans Logtenberg nog deel uit. Apollo Amsterdam is een uniek team in de Nederlandse eredivisie, er wordt namelijk zonder inbreng van Amerikaanse spelers gespeeld. De meeste teams hebben 4 Amerikanen onder contract staan. Apollo legt meer de focus op het opleiden van eigen jeugd en jong talent een kans geven om zich te ontwikkelen.

Topfysio verzorgt de begeleiding rondom het eredivisie team tijdens trainingen en wedstrijden. Daarnaast kunnen de selectie spelers ook nog krachttrainen en revalideren op de praktijk in de Tweede Boerhaavestraat in Amsterdam.

Topfysio Locaties
Topfysio op facebook
Topfysio op Twitter