Samenwerking Ron en Rob Westera, Manueeltherapeuten Heerenveen

Sinds september 2010 werkt Topfysio samen met de Maatschap Westera uit Heerenveen. Ron en Rob, vader en zoon, hebben al jaren een praktijk aan het Fok 47 in Heerenveen.

Zij staan bekend om hun uiterst efficiënte behandelingen en zijn met name gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom.

Vele topsporters weten dan ook al jaren de weg naar hun praktijk te vinden. De samenwerking is voor Topfysio van erg grote waarde. Mensen die een rugprobleem hebben kunnen met behulp van hun behandeling, in combinatie met die van Topfysio een nog beter resultaat bereiken.

De samenwerking volgt ook de omgekeerde route. Als het probleem aan de wervelkolom verholpen is maar er zijn nog wat triggerpoints aanwezig kan Topfysio dit weer heel goed behandelen. Waardoor de belastbaarheid van de sporter verder toeneemt. Voor beide partijen is het dan ook een hele mooie aanvulling op het eigen specialisme.

Medio 2012 heeft de samenwerking een intensievere vorm aangenomen. Topfysio huurt nu een ruimte op de praktijk op het Fok. Hierdoor zijn de lijntjes nu nog korter.

Voor meer informatie kijk op www.maatschapwestera.nl

 

 

Topfysio Locaties
Topfysio op facebook
Topfysio op Twitter
× voor informatie over video consult klik hier