Leeuwarden, Top Fysio medewerkers. Wytske Vermeulen.Wytske Vermeulen

Fysiotherapeut

Sportfysiotherapeut PRT

Master Kinderfysiotherapeut

Vestigingen: Wommels en Sneek

 

Opleiding en cursus

2009 Algemeen fysiotherapeut Hanze Hogeschool Groningen

2009 Dry Needling, Dry Needling Skills

2010 Runningtherapie, Running Therapie Nederland

2010 Beweegprogramma basismodule, Transfergroep Rotterdam

2011 Beweegprogramma specialisatie diabetes, Transfergroep Rotterdam

2012 Sportfysiotherapeut PRT, International Academy of Sport science

2013 RSQ1, Physiocare International BV

 

Carrière

Direct na het afronden van de studie fysiotherapie werkte Wytske in een grote praktijk in Groningen. Bij terugkeer naar Friesland is ze begonnen bij Topfysio. Daarnaast werkte ze bij Sportstad Heerenveen. Begin 2013 heeft ze haar taken bij Sportstad Heerenveen neergelegd om zich volledig te richten op Topfysio. Wytske werkt voornamelijk in Wommels waar veel wordt samengewerkt met de sportschool en sportverenigingen in de buurt. Ook houdt zij zich binnen Topfysio bezig met het opzetten en begeleiden van beweegprogramma’s.

 

Sportief

Van jongs af aan is Wytske actief geweest in judo, paardrijden, tennis en fitness. Momenteel voetbalt ze in competitieverband. Ook houdt ze van duursporten, hardlopen, wielrennen beginnend traithlon. Een aantal keer per jaar geeft ze ski- en snowboardles in het buitenland.

De afgelopen jaren heeft ze meerdere maanden als skikamp begeleider gewerkt.

Naast het sporten houdt Wytske zich bezig met organiseren van spelweek voor kinderen, en is reizen een hobby. Eind 2012 heeft ze een grote droom laten uitkomen: een wereldreis door Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Vooral Kenia heeft een grote indruk op haar gemaakt. Wytske is initiatiefneemster en voorzitter van de stichting: ‘Doch Dyn Dream”,  die de bouw van een weeshuis en school in het westen van Kenia wil realiseren.

 

Topfysio Locaties
Topfysio op facebook
Topfysio op Twitter
× voor informatie over video consult klik hier