Angelique Hartog

FysiotherapeutLeeuwarden, Top Fysio medewerkers. Angelique Hartog

Master Manueel therapeut

Vestiging: Tweede Boerhaavestraat Amsterdam en The body Studio Heemstedestraat Amsterdam

 

Opleiding en cursus

 

2006-2010 opleiding Fysiotherapeut HvA

2010 Cursus RSQ – trainer

2010 Cursus Medical Taping

2011 Cursus Mulligan

2012 en 2014 cursus Dry needling

2014 – 2017 SOMT manuele therapie

 

Carrière

Tijdens haar studie merkte Angelique al snel dat werken met sporters echt haar passie is, en is ze gestart met het begeleiden van een jeugdteam bij Ajax. Later heeft ze het nationale basketbal team van de meisjes onder 16 mogen begeleiden tijdens een EK waar ze kampioen zijn geworden. Naast deze teams is Angelique de afgelopen tijd werkzaam geweest bij de KNVB in de begeleiding van het nationale meisjes onder 16 team.

Sinds 2014 is Angelique begonnen met de opleiding manuele therapie om patiënten van nog betere zorg te kunnen voorzien en om een stapje dichterbij haar droom te komen. Als fysiotherapeut een sporter of sportteam te begeleiden tijdens de Olympische Spelen.

 

Sportief

Naast werken met sporters houdt  Angelique er zelf ook van regelmatig te sporten. Ze heeft altijd gebasketbald. Nu ligt haar focus in de sportschool en op de surfplank om van de golven te genieten. Sport beleeft ze als een stukje ontspanning en bezig zijn met het lichaam, sterker maken, gezond houden en geeft haar energie.

Topfysio Locaties
Topfysio op facebook
Topfysio op Twitter